Rólunk

Az Italguru Kft. egy független italimportőr cég, tulajdonosa 1992 óta foglalkozik minőségi italok forgalmazásával.
 
Cégünk fő tevékenységi köre elsősorban szeszes italok importja és Magyarországi forgalmazása. Az elmúlt évek alatt az Italguru  a nagykereskedelmi és disztribútori piac meghatározó szereplőjévé vált. Több 100 nemzetközileg is elismert márkát forgalmazunk – ez a választék Magyarországon, jelenleg egyedülálló.  Néhány márka aminek cégünk a hivatalos importőre, és Magyarországi kizárólagos forgalmazója: Dictador Rum, El Dorado Rum, Brokers Gin, Roberto Cavalli Vodka, Spitz Rum, Manner likőrök, Luxardo, Pussers Rum, The Bitter Truth bitters, Bombardino, stb.
 
Miért válasszon minket kereskedőként?
 
A legújabb, legtrendibb, legjobban fogyó, ezáltal legaktuálisabb választékkal rendelkezünk
Szuper árakat, vonzó akciókat és mennyiségi kedvezményeket kínálunk
Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, így sokszor a gyártói hiányos termékek nálunk még sokáig elérhetők
Gyors, pontos és szakszerű a kiszolgálás
Számos fizetési lehetőséget kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet
Jól használható elektronikus információ átadást biztosítunk a termék alapadatok, árak és vásárolt mennyiségek vonatkozásában, mely megkönnyíti és meggyorsítja az árurendelést, árazást és bevételezést
Személyre szabott áruportfólió kialakítási tanácsadást biztosítunk díjmentesen, mely intézhető akár e-mailben, online, telefonon, vagy igény esetén a helyszínre kilátogató értékesítési képviselőnkön keresztül is
Egyedi, nagyratörő elképzelésekhez is tudunk alkalmazkodni, megkeresve az igényekhez legjobban passzoló árazási és kiszolgálási módozatot
Vevőszolgálatunk könnyen elérhető és gyorsan és hatékonyan megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat
 
 
Hisszük, hogy szaktudással, szorgalmas és becsületes munkával lehet csak sikeres egy cég. Éppen ezért vagyunk büszkék a gondosan válogatott italválasztékunkra. 
 
Hisszük, hogy cégünk sikerét vevőink elégedettsége garantálja.
 
Végül, de nem utolsósorban hisszük azt, hogy hosszú távú eredményeket csak akkor lehet elérni, ha elveinket, filozófiánkat mindig szem előtt tartva dolgozunk nap, mint nap ügyfeleink sikeréért.
 
Hiszünk a kimondott szó és leírt szavak erejében, amit ígérünk, azt megtartjuk, kérje bátran számon rajtunk!
 
Árjegyzékünket és képes termékkatalógusunkat minden kis- és nagykereskedő figyelmébe ajánljuk. Az Italguru italválasztéka folyamatosan és dinamikusan fejlődik, terveink a 2025-es évre: 900 különböző whisky, 500 Rum, 450 Gin és Tequila. A vásárlói igényekhez rugalmasan igazodva, az árlistánkban meg nem található, bármilyen  minőségi italt megpróbálunk beszerezni, kérjük tegyen próbára minket és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!
Folyamatos akcióinkkal, szolid árakkal, folyamatosan bővülő áruválasztékkal és kedvező fizetési feltételekkel állunk rendelkezésére leendő és meglévő ügyfeleinknek. Kérjük hasonlítsa össze árainkat jelenlegi italbeszállítója áraival és választékával.
 
Raktár / adóraktár:
2980 m² raktárterület áll rendelkezésünkre, a modern, magas polcokon pedig több mint 600 raklapnyi árut tudunk elhelyezni. A nagy raktárméret előnye az, hogy a legtöbb terméket nagy mennyiségben tudjuk rendelni, azért, hogy olcsó árakat, nagy választékot és gyors kiszolgálást tudjunk biztosítani ügyfeleinknek. Mint független importőr, italainkat a nemzetközi piacokról és gyártóktól szerezzük be. Árainkat ezért kizárólag az €/forint árfolyama határozza meg.
 
Miért érdemes minket választania:
  • A cég tulajdonosa 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és szívesen segít az ügyfeleknek
  • Nem szállítunk multiknak, ezért termékeinket nem lehet mindenütt megtalálni
  • Nem szolgálunk ki magánembereket, nincs kiskereskedésünk, de szeretettel várjuk Veszprémi bemutató termünkbe. Itt több mint 1000 italt talál, akár néhányat meg is kóstolhat. 
  • Nem foglalkozunk: sör, üdítő, kommersz, dohánytermék, víz, olcsó PET bor eladásával
  • Nincs gazdasági igazgató, manager, key account vezető, területi értékesítési vezető és egyéb értelmetlen beosztás – így az ő bér és egyéb költségük nem épül be a termék árába
  • Nem kell, hogy több évre szóló szállítói szerződést aláírjon – csak azt és annyit rendeljen tőlünk amire ténylegesen szüksége van, ami Önnek a legjobban megéri – így nincs elkötelezve és kiszolgáltatva
  • Cégünket 1 ember vezeti, aki telefonon bármikor elérhető, nincs külföldi tulajdonos, nem kell a válaszokra, döntésekre heteket várni.
  •  
Az Italguru célja:
A jelenlegi kereskedelmi partnereinkkel meglévő eredményes kapcsolat továbbfejlesztése valamint új kereskedelmi partnerek keresése, kiszolgálása.
Ha nem szeretné, hogy üzletében, vendéglátó egységében ugyanazok az italok, koktélok legyenek megtalálhatóak mint mindenütt, ha különlegességeket szeretne eladni, és ezáltal új vendégeket szerezni, akkor hívjon minket!
Remélhetőleg az Italguru bemutatkozása felkeltette az Ön érdeklődését, kérem, tekintse meg a honlapon meglévő részletesebb információkat, konkrét érdeklődés esetén ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!
 
Tisztelettel: az Italguru Kft.